Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medical City, avd. Sinsenklinikken
Kunnskapsrik og grundig.
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetEtter to besøk har jeg fått tillit til denne legen. Glad for en ny fastlege som ga meg rask time, og ga meg hjelp og trygghet når jeg nå trengte legehjelp.
Det har vært beroligende å vite at jeg nå har en fastlege som vil følge meg opp. Virker ikke det ene, har vi andre ting å prøve!
Håper hun blir min fastlege videre, på Raufoss, eller i nærheten.
Hun har lært seg et fullstendig norsk språk, men jeg hører at hun må ha snakket et annet språk som barn. Så gode norskunnskaper vitner om grundig jobbing, noe som forsterker inntrykket av at hun er en kunnskapsrik og dyktig lege.
Fantastisk lege!
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetJeg har vært hos denne legen flere ganger, og bruker også henne til ungene. Hun har gitt meg hjelp, henvist meg og funnet ut av ting jeg har slitt med i mange år.
Veldig bra kommunikasjon
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetDyktig lege, satt med en gang på utbredelse av sykdommen min.
Jeg veldig fornøyd med fast legen min. Endelig en lege, som sier ikke at jeg må spise fisk, for å blir frisk!
Trist at leger får jobbe slik..
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetJeg har kviet meg til å dra til henne fordi jeg har ukoselige erfaringer med henne. Jeg har blitt møtt med å bli ledd av av ting som er sårt for meg å fortelle og lite forståelse i min sykehistorie. Jeg måtte ha med meg følge til en time fordi jeg ikke ville dra alene. Vi begge sto der med samme oppfatning. Det er mangel på ledige leger på Vestre Toten og jeg har derfor måtte benytte lege privat!!
Ikke bra
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetFøler at hun ikke forstår særlig norsk når jeg snakker til henne og hun mer opptatt av å skrive, fremfor å lytte til det jeg har å si. Jeg har ved flere anledninger bedt henne lese journalen min før jeg kommer til time, men hun er ikke forberedt i det hele tatt når jeg er inne til time hos henne. Alle har vi våre gode og mindre gode dager men inntrykket mitt er, at hun generelt er litt sur og grinete og arrogant, og slik bør ikke en lege være ovenfor pasientene sine. Språkproblemer skal aldri oppstå mellom lege og pasient, siden dette kan medføre at legen ikke får med seg ting pasienten sier som kan være svært viktig for legen å vite. Får jeg muligheten, bytter jeg fastlege ved første anledning.