Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medical City, avd. Sinsenklinikken
Kunnskapsrik og nøye!
Lege: Olav Karstad SkrevetOlav er fantastisk og bryr seg faktisk om deg som menneske og gir deg tid! Tid som gjør at du føler deg verdsatt og blir tatt vare på av helsevesenet. Dessverre så gjør helsevesenet det litt vanskelig å beholde slike leger som bryr seg.. for mere og mere går på samlebånd og folk må «Google sin egen sykdom». Olav Karstad har opparbeidet seg kunnskap som spreder seg over en generasjon er rett og slett en dyktig lege på sammenstille flere sykdommer å forstå hva som er viktig og mindre viktig.
Skulle ønske leger fikk mere tid med folk som trenger hjelp.
Trygg, god kompetanse , har god tid og henviser når det trengs
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetViktoria er en trygg og flink lege , jeg føler meg godt tatt vare på og hun har tid til å lytte ! Får time raskt . Hun er ærlig pg vet hva hun snakker om .
Lyttende og trygg
Lege: Haleh Saeedi SkrevetHar en veldig god evne til å skape trygghet og gir oppmerksomhet når jeg snakker om problemene jeg har. Er effektiv i behandlingen og sender kjapt videre til spesialist om det trengs.
Jeg er ikke så ofte hos legen, men de gangene jeg har vært der har jeg alltid fått god helsehjelp.
Veldig bra fastlege
Lege: Ragnhild Strand SkrevetHar gått til Ragnhild siden før fastlegeordningen ble iverksatt. De siste 15 årene har helseutfordringene blitt mye større og jeg er takknemlig for at jeg har en fastlege som Ragnhild. Anbefales!
God kompetanse og bruker god tid
Lege: Victoria Anastasia Kolman SkrevetFra jeg skiftet fastlege i 2018 har jeg blitt godt kjent med legen, da jeg har et komplekst og sammensatt sykdomsbilde. Jeg har fått god hjelp fra første dag, og etterhvert som vi har blitt kjent opplever jeg legen som en lege som oppriktig har de beste intensjoner om å hjelpe pasienten. Noe språkutfordringer, men siden jeg kjenner henne godt nå, så er hun enklere å forstå. Hun har jobbet i psykiatrien tidligere og har mye kunnskap på området. Hun har også god kunnskap på de fleste somatiske sykdommer. Hun bruker også den tiden jeg trenger når jeg først er der, og dette gjenspeiler seg i at det av og til er litt lang ventetid. Noe jeg likevel syns er en god ting, da jeg vet at årsaken er at hun tar seg god tid til pasienten. Har alltid fått henvisning til andre behandlingssteder når det har vært indikasjon på sykdom hun ikke kan behandle. Får også som regel time på dagen hvis jeg trenger det, eller morgenen etter. Alt i alt, fornøyd.