Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Huseby Legesenter
Trygg og omsorgsfull
Lege: Abu Sina Mohamed Tarique Sikder SkrevetTarique Sikder er omsorgsfull med pasienter, i møte med både fysiske og psykiske helseplager. Han er nyskjerrig og ser enkeltpasienten. Han gir oppmerksomhet og alltid tilstrekkelig tid. Han henviser videre ved behov og gir trygghet i forhold til plan og fremdrift for behandling. Lett å kontakte. Og troverdig i pasientmøtet.
Tarique Sikder er meget observant og tillitvekkende.
Lege: Abu Sina Mohamed Tarique Sikder SkrevetHan har vært min fastlege siden januar 2020. Det gikk ikke lang tid før han oppdaget symptomer på tarmkreft (hvilket min forrige fastlege hadde hatt rikelig anledning til å oppdage, men uten å gjøre det). Han er dessuten meget hyggelig og behagelig, og viser (ikke bare later som) at du som pasient er viktig for han.
Lyttende og adekvat!
Lege: Hicham Safiani SkrevetFikk time dagen etter. Kom inn presist. Hyggelig og omsorgsfull. Stolte på pasienten. Forklarte og svarte på spm. Jeg sitter i ettertid og lurer på om legen kunne utnyttet alle de 20 minuttene, men da måtte nok jeg ha stilt flere spm og siden legen anbefalte fortsatt fysioterapi, kunne jeg jo få svar av fysioterapauten. Veldig bra førstegangs-inntrykk.
Veldig dyktig
Lege: Hicham Safiani SkrevetHicham er en dyktig lege. Flink til å forklare, viser at han forstår deg og lett å "connecte" med. Anbefales!
Lege som ikke følger opp
Lege: Hicham Safiani SkrevetEtter gjentatte henvendelser til huseby legekontor hvor det var nødvendig å snakke med legen- ringer han altså ikke tilbake.
4 forsøk på 1 og halv uke! Ikke holdbart. Samme opplevde min sønn på 19 år med denne legen.