Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Huseby Legesenter
Advarsel
Lege: Hicham Safiani SkrevetDet er viktig å være oppmerksom på at denne legen har vist manglende pålitelighet og oppfølging i flere tilfeller. Det har vært gjentatte hendelser der legen har brukt over en måned på å svare på henvendelser inne på Helsenorge. Dette mønsteret understreker at legen ikke kan stole på å holde løfter og avtaler.
Arrogant
Lege: Abu Sina Mohamed Tarique Sikder SkrevetDu kan ikke engang prøve å diskutere ordet hans eller han blir irritert, ikke samarbeider. Også mottakeren er ofte frekk. De svarer aldri på telefonen og du har en avtale først etter tre uker!
Hyggelig og profesjonell
Lege: Irene Brigitte Ilse Witt SkrevetEn av de beste fastlegene jeg har hatt!
Empatisk, kunnskapsrik og profesjonell.
Anbefales på det varmeste.
Kunnskapsrik og rask.
Lege: Irene Brigitte Ilse Witt SkrevetOpplever at hun tar meg på alvor. Er alltid rask og trygg. Jeg opplever at hun alltid viser respekt.
Fantastisk fastlege
Lege: Hicham Safiani SkrevetHicham er en fantastisk fastlege, han tar meg alltid på alvor og jeg føler alltid at han har tid til meg (selv om jeg vet han har full timeplan). I tillegg er han morsom, noe som er nydelig når man skal til legen (og i utgangspunktet ikke ikke er i topp humør). Nå har hele familien Hicham som fastlege, og vi er storfornøyde!