Fastlegene Colosseum

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Oppriktig og engasjert lege

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Anne Lill har vært min fastlege en god stund nå, og jeg syns hun fortjener honnør for sin innsats og dyktighet.

Jeg har gått til Anne Lill for både fysiske og psykiske plager. I begge tilfeller har hjelpen vært upåklagelig, men i starten var det litt uvant at hun kunne være tydelig på hvordan jeg selv kan bidra til at jeg får en bedre helse. Jeg har lest de tidligere innleggene her, og jeg er fristet til å anta at noen av de negative innleggene er fra pasienter som ikke syns det er greit å få beskjed om at ikke alt kan bli ordnet for en, men at man av og til må bidra selv også.

Anne Lill er er en riv ruskende dyktig fastlege. Hvis det viktigste for deg er god helse, er Anne Lill riktig fastlege.

Hyggelig, men aldri tilstede

Lege: Frode Elsness Skrevet

Burde ha byttet fastlege for lenge siden og gjør det heldigvis nå. Problemet er ikke at legen ikke er hyggelig og sikkert også dyktig. Problemet er en svak stab og at han aldri er tilgjengelig. Ventetid 3-4 uker gjør at man aldri føler man får hjelp når det er viktig. Da ødelegges hele samarbeidet mellom lege og pasient og tilliten forsvinner..

Kjempeflink Fastlege

Lege: Frode Elsness Skrevet

Jeg pleier ikke å skrive på noen nettside om helsepersonell. Denne gangen gjør jeg inntak Jeg møter ham ofte, da jeg har en hjertesykdom som krever det.
Elsness er tilstede, tar seg tid lytter, og tåler min redsel og frykt, som kommer i blant.
Jeg er alltid takknemlig når jeg går derfra, fordi jeg jeg kjenner meg ivaretatt.
Personalet på labben, og i resepsjonen er medmennesker og ser selv om du ikke sier noe.

Hjälpsam, kunnskapsrik, engagert

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Jag har haft Dr.Eide som fastlege i över 6 år och har dom få gånger jag trengte hjälp fått de omgående, hon är omtänksam och har stor kunnskap.
Jag kan rekommendera Dr.Eide till alla som vill byta fastlege.
Jag kommer att ha kvar henne som min fastlege så länge jag bor kvar i Oslo.
Klinikken är itillägg flott, och har duktiga och imöteskommande ansatta.

Gikk derifra trist uten hjelp

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

På mitt første besøk hos denne legen var hun alt annet enn imøtekommende og interessert i å hjelpe meg. Derimot brukte hun hele legetimen jeg betalte for til å kritisere meg på en så direkte, frekk og nedlatende tone som jeg aldri har blitt snakket til før. Merkelig at jeg skulle måtte oppleve dette hos legen min. Utrolig trist og skuffende. Jeg var lei meg resten av dagen etter timen min.