Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
Nøktern, nysgjerrig og løsningsorientert
Lege: Anne Lill Eide SkrevetHar bare gode ord å si om Anne Lill, det eneste er at hun sjelden er tilgjengelig på kort varsel. Kan jo være et resultat av popularitet? Hun lytter, er nysgjerrig og hopper over unødvendig detaljer. Det passer meg midt i blinken. Har ikke akkurat rendt ned kontoret hennes, men de gangene jeg har vært der, møtes jeg av seriøsitet. Takk!
Erfaren og profesjonell.
Lege: Anne Lill Eide SkrevetJeg har hatt Anne Lill som fastlege gjennom mange år, kanskje 20 år.
Hun er vennlig, imøtekommende og hjelpsom.
Har tid til pasienten
Anbefaler ikke!
Lege: Anne Lill Eide SkrevetUprofesjonell fastlege!!
Hun har aldri tid når man faktisk har avtale å møte og særlig ettersom man venter over 1 time i gangen, «Jeg har ikke tid hva er det du..»?? Hallo! Dersom man jobber som fastlege da må man være oppmerksom, effektiv og ha god tid til pasient behandling ellers slutte å tulle med folk som trenger profesjonell hjelp.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Eir Marie Elsness Bergan SkrevetKjempefornøyd med Eir som fastlege. Føler meg trygg på at hun fanger det opp når noe blir mer alvorlig, og hun er hyggelig, imøtekommende og overraskende tilgjengelig når det trengs (til tross for lang ekstremt lang ventetid for ordinær time noen ganger). Kjempelettet over å ha en fastlege som faktisk fungerer, det har mye å si når man har langvarige utfordringer. Eneste som kan bedres er psykisk helse kompetanse, men man merker at hun gjør sitt beste der også. Varm, imøtekommende og respektfull lege. Hyggelig personale på legekontoret, noe som har mye å si siden mange andre steder så kan sekretærene være sure. Setter stor pris på henne! :)
Proff, rask og god
Lege: Anne Lill Eide SkrevetFlink fastlege som er rask men også tar seg god tid når det er snakk om psyke og sånne ting som ikke kan fikses med tastetrykk og blodprøver. En god person!