Fastlegene Colosseum

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Flott fastlege!

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet

Hun er kunnskapsrik, hyggelig, tar deg på alvor og er rask med å finne en løsning. Om hun ikke kan hjelpe selv henviser hun deg til noen som kan. Jeg opplever heller ikke at det er noen særlig forsinkelser og hun tar meg som regel i mot til avtalt tid eller noen få minutter etter.

Dårlig oppfølgning av psykisk helse

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet

Har hatt Eir som fastlege i 3 år. Hun er flink til å følge opp enkle, fysiske problemer, men når det kommer til psykisk helse så har hun null forståelse for dette. Hun kastet meg blant annet ut av kontoret mens jeg gråt fordi hun hadde nye pasienter. Bytter fra denne legen for å få en lege med mer empati og forståelse

Effektiv, trygg og lyttende

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet

Har ikke vært hos henne så altfor mange ganger, men de 4-6 gangene har utelukkende vært en positiv opplevelse. Hun lytter ordentlig til det jeg har å si og jeg opplever å bli tatt på alvor. Kommer alltid med en løsning og / eller råd uten at det tar unødvendig lang tid.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Frode Elsness Skrevet

Frode Elsness har alle de egenskapene jeg ønsker hos en fastlege, og jeg anbefaler han på det varmeste. Med unntak av noe ventetid, har jeg kun positive erfaringer med denne fastlegen og dette legekontoret. (Når det gjelder ventetiden så vil jeg legge til at dersom du ønsker en fastlege som tar seg tid, lytter, er grundig og ikke sender deg på dør før dere har en løsning/en plan for videre oppfølging og behandling, så må man godta noe forsinkelse og ventetid).

Faglig orientert. Utilgjengelig.

Lege: Eir Marie Elsness Bergan Skrevet

Inntrykk: Effektivt og faglig orientert.
Utilgjengelig. Lang venteliste.

Kun møtt Elsness Bergan ved 1 av 5 oppmøter, ellers 2 ulike vikarer.
Ventetid: Over 8 dager. Har senest brukt allmennlege ved Volvat ved behov for mer akutt henvendelse.