Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryn senter Legekontor DA
Litt usikker
Lege: Ingvild Marie Grøndalen SkrevetHelt klart en hyggelig person som lytter og kommer med tilbakemeldinger. Hun henviser også videre, så det er bra. Men jeg er usikker på hennes oppfølgingsevne. Og ikke minst forebygging når alderen kommer krypende på. Hun har aldri nevnt behov for å sjekke blodtrykk, kolesterol eller annet gjennom årene jeg har gått til henne.
Trygg og imøtekommende
Lege: Haakon Bie Aalvik SkrevetTar pasienten på alvor og man føler seg ivaretatt. Går i dybden og er svært nøye. Fikk rask henvisning videre når det var nødvendig.
Bryr seg om meg og har mye empati
Lege: Ingvild Marie Grøndalen SkrevetJeg har hatt Marie Grøndalen som fastlege i flere år og jeg er veldig fornøyd. Marie Grøndalen er interessert i meg/ pasienter og er veldig flink til å gjøre sin jobb.
Hele mennesket
Lege: Doan Hop Dinh SkrevetEn interessert,engasjert og empatisk lege som tar deg på alvor med alt. Får deg til å føle deg trygg fra første time.
Ser hele mennesket! Alltid rask tilbakemelding på prøver/oppfølging.
Flere leger som burde lære av Dinh-god som gull!
Meget flink
Lege: Doan Hop Dinh SkrevetEr grundig og lyttende. Henviser videre om nødvendig. Alltid raske tilbakemeldinger og man trenger ikke vente lenge på svar.