Portalen Legesenter

Berger Langmoens veg 6 2386 Brumunddal

Siste vurderinger av behandlere ved Portalen Legesenter

Beste legen jeg har hatt

Lege: Jon Honerød Antonsen Skrevet

Veldig god kommunikasjon og forståelse.Gir gode forklaringsmodeller og virker interessert i deg som person og dine plager.

Må for all del ikke forklare hva du trenger hjelp til!!!!

Lege: Natalie Hage Skrevet

Da min fastlege ikke arbeidet i dag, og jeg måtte ha legehjelp, fikk jeg time hos denne legen. Jeg fikk kjeft av henne fordi jeg prøvde å forklare hvorfor jeg var der,og at noe jeg hadde sjekket før , var blitt mye verre. Da ble jeg avbrutt av henne, og hun sa at jeg ikke kunne komme til henne på akkuttime, og kaste bort tiden hennes på noe jeg hadde hatt lenge....Hun var mer opptatt av PC, og kjeftet på meg ,slik at jeg måtte avbryte henne , med å si hva jeg trengte hjelp til. Jeg gråt pga hennes behandling av meg, da min tilstand er alvorlig, og hun ikke viste empati i det hele tatt.

Ikke å anbefale!

Lege: Natalie Hage Skrevet

Datteren min på 16 år gikk dit alene. Hun satt mest henvendt mot pc og hun følte ikke at hun ble verken hørt eller tatt på alvor. Hun var kjempelei seg og frustrert da hun kom ut igjen. Vi kommer aldri mer til å bruke denne legen.

Kjempefornøyd

Lege: Annette Skogholt Skrevet

Beste fastlegen jeg har hatt. Er så takknemlig for å ha henne etter at jeg fikk kreft og lever med senskader. Hun forstår hva jeg sliter med.

Ikke å anbefale!

Lege: Natalie Hage Skrevet

- lite imøtekommende, tiden er den viktigste for henne, dårlig forståelse for menneskers, kommet ut fra kontoret,

+ perfekt lege for noen som bare trenger resept

Jeg opplevde bare frustrasjon etter timen hos legen Natalie Hage.