Portalen Legesenter

Berger Langmoens veg 6 2386 Brumunddal

Siste vurderinger av behandlere ved Portalen Legesenter

Påståelig men uerfaren!

Lege: Annette Skogholt Skrevet

Rolig og behersket men mer opptatt av å se ting fra eget ståsted enn fra pasientens. Forvent for eks. ikke å få beholde dine faste medisiner på blå resept, uten at hun har skaffet bevis utover dine og tidligere leges egne ord. Dersom du allerede sliter med legeskrekk eller manglende tillitt til Helsevesenet, bør du velge en annen lege.

Dr. Aldri forsinket.

Lege: Natalie Hage Skrevet

Kom til første time hos henne, 10 minutter før tiden. 5 minutter senere kommer hun og henter meg. På vei til hennes kontor kjefter hun fordi jeg er "forsinka" 5 minutter før timen. Ble ikke hørt, hun bare plottet ned det hun syns passet på legeerklæring (til tross for diagnoser jeg hadde med fra spesialist) og hastet seg igjennom timen. Hun var veldig fornøyd da vi var ferdig før tiden.

Positive er at hun holder tiden og fikser raskt resept.

Ikke å anbefale

Lege: Natalie Hage Skrevet

Opplever lite å bli hørt, har liten tid og har dårlig forstålelse for menneskers følelser og behov.

Dårlig behandling

Lege: Natalie Hage Skrevet

Veldig lite løsningsorientert, vil ikke hjelpe til med problemer!
Får i tillegg til smått kjeft beskjed om at "nå er vi på overtid, bestill ny time"

For en forferdelig lege, styr unna!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Jan Ove Hoddø Skrevet

Hadde Hoddø som fastlege fra jeg var 0-20 år gammel. Måtte bytte på grunn av flytting, og skulle ønske jeg fortsatt kunne hatt han som fastlege. Han er empatisk, lytter til deg, gir deg den tiden du trenger, stresser ikke og er veldig trygg. Han bryr seg virkelig om pasientene og er til å stole på. Hadde det ikke vært for flytting, hadde jeg helt klart fortsatt hos han. Anbefales!