Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torvet Legekontor
Svært skuffet.
Lege: Irina Halgunset SkrevetLegen er lite empatisk, ukonsentrert og med lite kunnskap. Hun forstår knapt nok hva man sier. Legesekretæren fremstår som hun selv er lege og blander seg oppi ting hun ikke har noe med!
Jeg er godt fornøyd
Lege: Irina Halgunset SkrevetLitt språkproblemer, men jeg synes denne legen er bra, tok seg tid og hadde god kunnskap.
Dårlig på kommunikasjon
Lege: Irina Halgunset SkrevetDesverre er det dårlig språk som gjør at kommunikasjonen blir dårlig. Ofte føler jeg at jeg som pasient må forklare og informere legen. Jeg ønsker vurdering og hjelp da jeg først er der men oppfatter det som vanskelig. Jeg sitter ofte igjen som ett større spørsmålstegn enn før jeg gikk inn. Oppfatter at hun er faglig god i noen få kategorier. Jeg anbefaler ikke denne legen,om du ikke har god tålmodighet og vil ha hjelp :) Hyggelig resepsjonist, men stusselig kontor ..
Dårlig lege
Lege: Irina Halgunset SkrevetDette er en lege som på ingen måte tar deg på alvor. Hun er mer interessert i å "selge" tabletter enn å lytte til pasienten.
Trenger du fastlege. Ikke velg henne.
Har du henne som fastlege. Bytt så fort som mulig.
Bra lege.
Lege: Irina Halgunset SkrevetKan bli litt språkproblemer, og virker litt stresset.