Landsbylegene DA

Landmoveien 5B 2870 Dokka

Siste vurderinger av behandlere ved Landsbylegene DA

Trygg og dyktig lege.

Lege: Eirik Bø Larsen Skrevet

Jeg er meget fornøyd med Bø Larsen. Tar deg på alvor og henviser deg vidre om det trengs. Holder avtaler om ringe tider og lytter og setter seg inn i pasientens behov. Tipp topp

Stresser

Lege: Mohammad Reza Fatholahzadeh Aghdam Skrevet

En lege som ikke tar deg på alvor. Virker ikke som legen vil sette seg inn i situasjoner til sine pasienter. Jeg er målløs.

Den beste.

Lege: Eirik Bø Larsen Skrevet

Har vært fastlegen min hele mitt liv, og til tross for at jeg har flyttet hjemmefra for en del år siden vil jeg ikke bytte fastlege. Han hører etter på hva jeg snakker om, og er ikke redd for å henvise meg videre om jeg ber om det. I timene er han sympatisk og eventuelle undersøkelser blir gjort rolig og det er aldri noe ubehag.
Det kan være en del ventetid, men det har det alltid vært på dette legesenteret og det gjør ingenting da man som regel er forberedt på dette.

GOD LEGE

Lege: Eirik Bø Larsen Skrevet

EN GOD LEGE SOM TAR SEG TID TIL PASIENTENE. HAR ALLTID TID OG ER FLINK TIL Å RINGE TILBAKE. FLINK TIL Å HENVIS VIDERE TIL SPEIALIST.

Totalt uinteressert

Lege: Eirik Bø Larsen Skrevet

Virker ikke interessert i hva som feiler deg, og vet gjerne hvordan du har det bedre enn du selv vet. Viser sterkt at han tviler på om du forteller sannheten eller ikke, og bruker LANG tid på å gi øyeblikkelig hjelp. Prioriterer alt annet. Generelt sett en hyggelig mann, men igjen..