Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret i Øystre Slidre
Verdens beste fastlege
Lege: Marit Tuv SkrevetMarit er den beste legen jeg har hatt. Hun tar seg alltid tid til å lytte, og viser genuin omsorg og tilstedeværelse for pasientene sine. Hun kan være ganske rett på sak, noe jeg som pasient setter stor pris på. Marit har pågangsmot og gir seg ikke før hun har gjort det hun kan - hun står virkelig opp for meg som pasient. I det hele tatt en dyktig, varm, tillitsvekkende, kunnskapsrik og oppdatert lege! Anbefales på det sterkeste.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Tone Anita Kvien SkrevetTone Anita er en meget god lege. Tar seg tid med pasienten, mange spørsmål og gode utredninger.
Legen er så bra at hær er det ingenting som trenger å bli bedre.
Finner ingen punkter å klage på.
Kjempe flink og tar ting på alvår!
Lege: Marit Tuv SkrevetJeg har stor tillit til henne. Hun er den første legen jeg opplever at tar meg på alvår og vil mitt beste. Hun gjør alt for å hjelpe meg og stiller opp på møter i forhol til både jobb og familie. Jeg er veldig fornøyd og takknemlig for å ha ein så god lege!
Synd hun flytta fra Hasvik
Lege: Marit Tuv SkrevetHun var alltid hyggelig og tok seg god tid. Hun blir savna i Hasvik..
En svært dyktig lege
Lege: Marit Tuv SkrevetEn grundig, samvittighetsfull, nøyaktig lege. Har en lyttende og respektfull holdning til pasientene.