Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åskollen Legesenter DA
Sympatisk lege
Lege: Siri Nelson SkrevetSiri er lett å snakke med og forstår problemene man har som kvinne etter fødsel og som småbarnsmor.
Tar seg tid.
Man får time forholdsvis rask.
bytter til denne legen fordi..
Lege: Siri Nelson Skrevethun har hatt vikariater to steder hvor vi har fulgt henne.
hun lytter og ser meg
føler meg trygg fordi hun behandler
men om nødvendig sender hun meg videre til spesialist
Aldri mer denne legen!!
Lege: Knut Thorbjørn Janzen SkrevetAldri mer denne legen, han hjar aldri tatt meg på alvor og tar ikke skaden/sykdommen på alvor. Ser mye på data og man får nesten ikke lov til å prate. Han er opptatt med dataen hele tiden. Bruker mer tid til data enn pasienten. Jeg følte meg som en butikk kunde, hver gang jeg var hos han. Han behandler folk fra utseende og det er ikke bra. Legen må oppføre seg som en lege og være mere seriøs med pasienten. Er glad for å bytte ham.
Huff
Lege: Knut Thorbjørn Janzen SkrevetSer på skjermen, ser ut til han skriver, men ender med kun få setninger. Veldig varierende hvilket humør han er i, vet aldri hva man kommer inn til.
Bra Lege Dårlig Sekretærer
Lege: Knut Thorbjørn Janzen SkrevetKnut har jeg brukt siden jeg var barn. Jeg syntes han er en god lege menn de som sitter i skranken (Reseptionen) har hvert dårli før og enda dårligere etter at de har pussetopp. Han og de andre legen bør gjøre noe der, ikke normalt å vente i tlf over 40min når du trenger dem :( :(