Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moan Legesenter
super lege
Lege: Asle Arnstad SkrevetHan tror meg. Å tar meg på alvor.han ser meg. Forståelsesfull å koslig.hjalp meg mye med nav.tar seg god tid. Å han kan sine ting.holder seg oppdatert.
Super lege!
Lege: Asle Arnstad SkrevetBlir alltid tatt på alvor og han ordner opp i hva det enn skal være. Lett å prate med. Synes alltid han tar seg god tid med meg. Har alltid svar på spørsmål. Støttende og veldig god på oppfølging. Synes forøvrig også at all personale på legesentret er meget hyggelig og behjelpelig. Føler meg veldig godt ivaretatt.
Kunnskapsrik men sær
Lege: Tore Eggen SkrevetFaglig sett gir han inntrykk av å være kunnskapsrik, men dette ble litt ødelagt av at jeg opplevde han litt smågretten, brysk og kommanderende. Han var lite imøtekommende og forståelsesfull, hadde lite lyst til å lytte og avbrøt gjerne når jeg snakket. Han var mest opptatt av å belære. Undersøkelsen han gjorde gav også inntrykk av å være overfladisk og lettvint. I tillegg fikk jeg følelsen av at han ville bli fortest mulig ferdig med timen.
Kan absolutt anbefales
Lege: Hermann Leithe SkrevetHan var vikar en peride for min fastlege. Fikk et meget godt inntrykk av han de to gangene jeg måtte oppsøke han. Jeg har alt anbefalt han til flere . Rask og konstruktiv, uten å stresse. Grei å snakke med.
Absolutt den beste legen jeg har hatt.
Lege: Tore Eggen SkrevetTar seg god tid til pasientene. Snakker i et forståelig språk. Forklarer hva ting betyr. Har humor og er lyttende. Prøver å finne ut av problematikken og gir seg ikke. Snill og godlynt.