Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Kongsberg AS
Meget fornøyd
Lege: Matthias Hempel SkrevetHan er en fantastisk lege. Flink, medmenneskelig, tilgjengelig.... Takk Matthias for at du er min lege.
Beste legen så langt
Lege: Matthias Hempel SkrevetMathias Hempel, beste legen jeg har hatt. Han er flink, medmenskelig, han er rett og slett en fantastisk lege. 😊 Kan virkelig anbefale han. Man får time fort uansett hva det er og han ringer opp vis man har et spørsmål. Han er også flink med barn.
Lite innbydende lege
Lege: Alla Dahl SkrevetFølte meg sett ned på som ung kvinne. Tok meg hverken i hånden ved første møte eller var spesielt interessert i noe jeg hadde å si. Virket ikke som hun trodde på noe av det jeg sa og brukte mesteparten av tiden jeg var der med nesa i dataskjermen og Googlet spørsmålene jeg stilte. Gav vagere svar enn jeg kunne googlet til meg selv og jeg dro ikke særlig klokere enn jeg kom.
Eneste positive var at hun hadde mange ledige timer..(forståelig nok)
Kunnskapsrik og hardt arbeidende 😀
Lege: Matthias Hempel SkrevetEn som virkelig setter seg inn i din historie,gjør en stor innsats og veldig fin til å lytte.ordner det meste raskt.full tillit😀man får alltid en snar time...og det er derfor vi har fastlege.kan anbefales!!!!
Meget bra fastlege men ikke legekontoret
Lege: Matthias Hempel SkrevetMeget forståelsesfull fastlege! Anbefales til andre, du blir tatt på alvor. Litt misfornøyd med legekontoret og de andre som jobber der.