Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tønsberg Legekontor
Masse pes, kunne like gjerne googlet
Lege: Knut Magne Aarflot SkrevetHei, jeg fikk ny fastlege etter at min private lege sluttet å praktisere. Min nye fastlege er dr Knut Aarflot. Siden jeg ikke renner ned dørene hos våre fastleger ønsket jeg allikevel å få testet vitaminer og mineraler. Noe jeg har gjort i mange år. Aldri noe problem. Jeg ringe dr Aarflot og ble helt satt ut. Jeg er ikke vant til at jeg nærmest må diagnostisere helsen min. Jeg er vant til at jeg får en time når jeg opplyser om årsaken til at jeg ønsker en time. Det startet med en påstand om at jeg ikke kunne få time før jeg hadde bedt den siste legen jeg sluttet hos for flere år siden om å få dokumentasjon/rapport. Jeg sa at det fikk i så fall dr Aarflot sørge for selv. Så var det en masse spørsmål om hvorfor jeg ønsket time for vitamin og mineraler. Jeg kunne like godt ha googlet. Noe jeg leste for en stund siden at en lege forventet innen han så pasienten. Jeg ble stadig vekk mer irritert over dette maset. Det endte med at hun/sekretæren ikke hadde nok argumenter. Og la på røret. Og det etter at jeg hadde ventet på min tur i 12 minutter. Heia Norge!
Dårlig opplevelse
Lege: Knut Magne Aarflot SkrevetJeg hadde en dårlig opplevelse under min tilværelse/behandling hos dette legekontoret og hos denne legen.
Glad i legen - mindre fornøyd med legekontoret
Lege: Kiranjit Kaur SkrevetTrivelig og god på kommunikasjon.
Når man snakker med henne så lytter hun på bekymringene du har og stiller de riktige spørsmålene. Hun hjelper deg med det du trenger, men er fortsatt direkte.
Dyktig
Lege: Kiranjit Kaur SkrevetKjempe flink lege, lytter til deg og tar deg seriøst, henvender deg videre om det trengs. Synd at legekontoret ikke har digitale henvendelser og timebestilling. Litt lang ventetid på time, men det er verdt det.
Min fastlege
Lege: Kiranjit Kaur SkrevetMeget dyktig og forståelsesfull fastlege.
Tar seg tid til og lytte og tilrettelegge for spesialist
utredning ved behov