Åsgårdstrand Legekontor

Torvet 1 3179 Åsgårdstrand

Siste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor

Uoppmerksom

Lege: Tobias Pihl Skrevet

Kan forbedre seg når det kommer til å følge med - kan ha med uerfarenhet å gjøre. Virket uoppmerksom og utålmodig, og jeg er ikke en person som går ofte til legen. Har byttet.

Rolig og avbalansert

Lege: Tobias Pihl Skrevet

Mitt første besøk hos legen. Han er en hyggelig lege som virket oppriktig interessert. Tok seg god tid og virket ikke opptatt av at det gikk noen minutter over tiden. Kom med løsninger, og var virkelig på tilbudssiden.

STYR UNNA!

Lege: Tobias Pihl Skrevet

Dårlig oppfølging ble tatt lite seriøst. Følte meg uviktig og ikke sett eller hørt.
De gangene jeg har vært der har jeg ventet MINST EN TIME på venterommet, uten unntak. Tilbyr ikke dobbeltimer og han tar seg kun tid til ET spørsmål hver gang.
I tillegg ekstrem lang ventetid på telefon, opptil 50 minutter.

Super lege!

Lege: Marianne Bruun Lien Skrevet

Har hatt Marianne som fastlege i mange år. Hun lytter og har empati. Veldig godt fornøyd med henne! Hun flyttet kontoret fra Horten til Åsgårdstrand, noe som medførte lengre reisevei. Hun skal flytte temmelig langt før jeg finner meg en ny fastlege.

En lege som virkelig "ser deg"

Lege: Marianne Bruun Lien Skrevet

Har hatt henne som fastlege i mange år. Hun følger meg så bra opp på alle ting som det kan gjelde. Hun flyttet til nytt senter nå og jeg følger absolutt med henne. Hun følger opp, sender tilbakemelding og har alltid den tiden til å trygge i enhver situasjon. Flott lege er hun .