Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegene i Holmestrand DA
Glimrende lege
Lege: Fredrik Næss SkrevetRask, grundig, lyttende, dyktig og hyggelig uten å være nedlatende eller kaste bort tiden. Han tenker praktisk og raskt.
Den beste legen!!
Lege: Lene Christin Vatne SkrevetLene har kjent meg i mange år og veit hva som, til enhver tid, er lurt for meg. Hun viser stor tillit til min vurdering av min helsetilstand og kommer med godt faglige begrunnede råd og viser medfølelse og godhet i alle avgjørelser!
Den beste legen jeg har hatt! :)
Lege: Fredrik Næss SkrevetFredrik er hyggelig, lyttende og tar seg tid. Før første time tok han kontakt med alle tidligere behandlere. Man føler seg sett, hørt, godt behandla og tatt vare på etter å ha vært hos ham. Etter timen fikk jeg grundig informasjon i posten om prøveresultater og hva jeg burde gjøre med det. Jeg har aldri vært så fornøyd med en lege!
Byens beste lege!
Lege: Fredrik Næss SkrevetBruker alltid tid på pasientene sine og gjør grundig undersøkelser. Flink med stor og liten
Holmestrands dyktigste lege!
Lege: Lene Christin Vatne SkrevetLene Christin Vatne er den dyktigste, profesjonelle, empaiske og kunnskapsrike legen som jeg noen sinne har vært bort i. Hun er den perfekte legen! Hun har også en helt spesiell ro og menneskelig godhet ved seg.
Det er en grunn til at hennes pasientliste, til en hver tid, er full.
Lene, takk for den gode jobben du gjør!