Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 leger
Travel. Alltid forsinket.
Lege: Odd Eilerås SkrevetAlltid forsinket. Ikke tid til å høre hvordan ting er, ser bare inn i pc'n og noterer.
Varierende
Lege: Odd Sture SkrevetEgentlig har jeg veldig sansen for denne legen, og har vært min fastlege siden 2005. Men dessverre så føler jeg at legens evne til å lytte og ikke avbryte meg når jeg prater ikke er tilstedeværende.
Heller kanskje ikke fullt så empatisk.
Generelt en god lege som er dyktig men lite interessert i hva jeg som pasient prøver å formidle.
Så jeg valgte å bytte fastlege.
tilgjengelig, grundig og god kontakt
Lege: Ragnar Groenhof SkrevetEn super lege. Tilgjengelig når det er behov for akutte konsultasjoner, følger opp. Virker grundig og god faglig, og evner også å møte voksen og barn på en god måte. Er veldig fornøyd med å ha han som fastlege!
flink men ikke god relasjonell
Lege: Odd Eilerås SkrevetOdd er en flink lege, men ikke veldig god relasjonelt. Det er vanskelig å få time inne rimelig tid.
En flott lege!
Lege: Ragnar Groenhof SkrevetEr veldig glad for at Groenhof er legen min. Han er en flink lytter, og veldig forståelsesfull.
Hadde legeskrekk før, da jeg følte at jeg aldri ble tatt på alvor av min gamle lege, men groenhof har endret det.