Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 leger
Styr unna
Lege: Odd Eilerås SkrevetEn lege som er lege for økonomien sin skyld, evig mas om penger.
Etter flere år på samme medisin så klarte odd eilerås og sende brev om at han hadde sendt inn en resept. Riktig resept men feil medisin i brevet..
Bryr seg ikke om sine pasienter
Lite imøtekommende
Lege: Odd Eilerås SkrevetBruker tid på / skrive om noe jeg ikke kom for.
Hadde ikke tid nok til mine helsespørsmål.
Skyller på og akker seg om systemet.
Må tilbake igjenn for å få en rekvisisjon til videre undersøkelser, da tiden ikke strak ??!!!
Legebesøket var en liten hyggelig opplevelse.
Utrolig flink lege.
Lege: Odd Sture SkrevetFor en lege! Han lytter, er åpen, er i stand til å raskt fange essensen i det som sies, er komstruktiv og utforskende. Innbyr til tillitt, noe jeg setter høyt i slike yrker der man er sårbar.
Tusen takk ODD 😊
Anbefales! En engasjert og dyktig fastlege!
Lege: Odd Sture SkrevetDr. Sture har vært min fastlege de siste fire år, god oppfølging. Profesjonell, empatisk. Evner bære et engasjement som kan være livsviktig, har man som pasient selv problemer med å holde motet oppe.
Kan sikkert virke som en tilsynelatende uinteressert lege en stresset dag, men min erfaring er at han evner møte andres smerte, frustrasjon og redsel med forståelse og respekt. Rett og slett en innebærende evne til å lytte med ydmykhet, og også til å tenke nytt og annerledes, uten å låse seg ikke fast i egne forestillinger. Har slik sett opplevd vi har klart å få til et godt samarbeid.
Det er ikke uten grunn at listene hans er så og si helt fulle. En fastlege jeg kan anbefale på det sterkeste, har man problemer av psykososial/psykosomatisk karakter. Jeg kan i alle fall takke ham for den gode oppfølging jeg har fått de her siste åra, som for meg har opplevdes nettopp som livsviktig.
Fantastisk oppfølgning!
Lege: Odd Eilerås SkrevetHelt klart den beste fastlegen jeg har hatt! Har tatt seg tid til å se igjennom journal før man kommer,lytter og føler han ser helheten i meg som person og min familie. Eksempel: var der med barn med typisk luftveisinfeksjon. Tok seg god tid! Noen dager etter fikk jeg brev der han etter og også ha sett min journal igjennom råder meg å ta en vaksine jeg manglet. Har også fått brev fra han med svar på prøver fra sykehuset raskere enn behandlende lege har klart. Har aldri opplevd en fastlege som følger så godt med selv om jeg heldigvis ikke har hatt behov for å besøke han mer enn 3-4 ganger i året med «typiske» sesong og småbarns plager. Det er verdt at det er litt venting på venterommet men har alltid raskt fått time ved behov!