Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 leger
Anbefales
Lege: Odd Sture SkrevetJeg opplever å være i svært gode hender i dette legekontoret. Sture følger opp på en god måte, er hyggelig og grundig. Henviser videre om nødvendig og dobbelsjekker med andre instanser ved behov. Han har mye kunnskap og erfaring og gjør at jeg føler meg trygg. Han har tatt seg tid dersom jeg har trengt en time akutt. Likevel er det lite ventetid. Sekretæren i luka kunne imidlertid kostet på seg et ekstra smil...
Verdens beste lege
Lege: Odd Eilerås Skrevethele familien min bruker Odd som sin fastlege. Jeg merket hvor mye jeg savnet han etter at jeg hadde flyttet til Oslo!! Da byttet jeg nemmelig fastlege 3 ganger i året. Fant aldri en lege jeg hadde tillit til og som tok meg på alvor. Gleden ble derfor stor da jeg igjen fikk han som min fastlege.
Han er alltid forsinket, men det tyder på at han tar seg god tid til hver og en pasient, noe jeg setter sterkt pris på!!
Sekretærene er også veldig hyggelige :-)
Anbefales på det sterkeste!
Beste fastlegen ever!
Lege: Odd Eilerås SkrevetTar seg god tid til alle problemstillingene og selv om det kan være litt vente tid opplever jeg at både jeg og alle rundt mener det er verdt ventingen. Han redegjør for sine vurderinger og er medmenneskelig på alle måter. Han har betydd utrolig mye for meg og mine barn'
Seriøs og omsorgsfull
Lege: Ragnar Groenhof SkrevetDr. Groenhof og staben hos Tre Leger tilfredstiller alle krav og ønsker vi har for å føle at vår medisinske tilstand blir godt i varetatt . Vår erfaring er at Dr. Groenhof tar passientens medisinske problemer meget seriøst. Han er flink til å forklare og nøler ikke med å henvise til spesialist når det er nødvendig. Vi føler at vi er heldige som har Dr. Groenhof som vår fastlege.
Anbefales!
Lege: Odd Sture SkrevetHadde Odd Sture da jeg bodde i Tønsberg. Han er en veldig imøtekommende og hyggelig lege. Er flink til å lytte, henviser kjapt videre om det er behov for det. En lege man føler seg trygg på.