Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tønsberg Medisinske Senter AS
du kan bytte lege
Lege: Elena Shilop SkrevetI løpet av siste møte sa jeg at hun som alltid er sen og jeg er lei av hennes oppførsel (denne gangen var hun sen 35 minutter og jeg ventet mer enn 45 minutter med barnet). Hun svarte til meg at jeg kan bytte lege og hun bryr seg ikke - en veldig profesjonelt svar. Kvaliteten på tjenestene tilsvarer kunnskapsnivået :)
Antibiotika
Lege: Elena Shilop SkrevetHvis du trenger antibiotika, får du her. Hvis du trenger hjelp til noe annet, bør du velge en annen lege!
Lege som ikke ser deg
Lege: Elena Shilop SkrevetJeg er og blir skuffet over Elena Shilop, og mener hun burde ta noen kurs i relasjonskompetanse. Hun bruker 95% av konsultasjonen på dataen sin, og ikke på deg. Man er heldig hvis man oppnår øyekontakt i mer enn 1 minutt per konsultasjon. Hun fremstår uempatisk, kald og emosjonelt fraværende. Jeg opplever å bli behandlet som et oppslagsverk som skal lese opp mine symptomer, mens hun plotter dem mekanisk inn på dataen uten noen form for mellommenneskelig samtale eller kontakt.
Tilgjengelig og lite ventetid.
Lege: Thea Louise Brøngel SkrevetEtter tre år med fastlege opplever jeg at Dr. Brøngel dedikerer mye av sin tid for å hjelpe pasientene sine så godt hun kan.
Deler også frustrasjon med pasient, hvis hun opplever at motbakke i spes. tjenesten. Henviser gjerne og skriver veldig utfyllende. Henviser også gjerne flere ganger.
Gir seg ikke så lett.
Også når pasienten er vanskelig. Fra mitt perspektiv, settes dette pris på og gir en trygghet.
Fastlegene har fått kraftig økt arbeidsmengde de siste årene, så tilgjengelighet er også er politisk spørsmål.
Dr. Brøngel er trolig den raskeste legen på tastaturet i verdensklasse.
Skarp og sta, er to bra egenskaper.
Som pasient vil jeg jobbe mer for å bedre kommunikasjon, men i komplekse situasjoner kan det være vanskelig for en pasient å vite hva en skal dele og ikke.
Og i mitt tilfelle ligger utfordringene, språkproblemer på
min side.
For hvert problem, finnes det en løsning.
« Politikeren»
Flink lege
Lege: Elena Shilop SkrevetHar brukt Shilop i mange år (siden hun startet der) og har i denne tiden vært i gjennom mistanke om alvorlig sykdom, vanlige hverdagssykdommer og blitt rammet av kreft og død i kjernefamilien. Hun har vært en god lege hele veien. Henviser når det trengs, tar bekymringer på alvor, følger opp avtaler om tlf/prøvesvar ol. PC-skjerm sitter alle med dessverre..
Jeg tenker ikke at min fastlege skal være min hobbypsykolog, i såfall ville jeg nok valgt en annen. Dette er ikke en pludre-lege. Jeg vil ha en lege som kan faget sitt, skiller mellom alvor og bagateller, og er lydhør for en pasients bekymring. Sånn er hun absolutt.