Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandnes klinikken
Hyggelig og imøtekommende.
Lege: Cathrine Fossen SkrevetFøler å ha god kontakt med legen, og føler meg ofte ivaretatt, men tilbakemeldinger oppfølging i noen tilfeller kunne vert bedre,vedr. kontroller prøver etc. og for eks. i skadetilfeller som ikke er ferdigbehandlet leget og utredet videre.
Kontakt med legekontor er vanskelig gjennom tlf.,- og E-portal er ofte utilgjengelig og kominikasjon blir vanskelig,og må derfor i noen tilfelle oppsøke legekontor personlig.
Beste Legen jeg har hatt !
Lege: Cathrine Fossen SkrevetCathrine er en utmerket lege som er lyttende, forståelsesfull, engasjert og kunnskapsrik innenfor faget sitt.
Jeg har hatt gode erfaringer med henne, og er glad for at jeg har henne som fastlege. Hun har tatt meg på alvor og henvist meg videre til nødvendige instanser som har hjulpet meg på veien mot et bedre liv.
Kan ikke skjønne at noen kan mislike henne. Det er heller slik at det er mange som ønsker henne som lege har jeg hørt.
Lykke til videre folkens :)
Meget fornøyd med legen!
Lege: Cathrine Fossen SkrevetHun er engasjert og stiller det som trengs av spørsmål, så jeg følte meg trygg på at hun tok meg seriøst. Hun ba meg også om å sende en tilbakemelding om hvordan det gikk med meg etter noen dager. Hun nølte ikke med å videresende meg til spesialist. Spurte også om jeg hadde andre ting å ta opp, enn det jeg kom for. Meget hyggelig lege!
Svært enkelt og praktisk å bestille time via nettsidene deres. Du får opp en kalender som viser ledige tider. Velg og bestill.
den beste legen jeg har hatt
Lege: Cathrine Fossen Skrevetjeg er fantastisk for nøyd med legen min jeg kunne ikke fott en bedre lege.hun er god til å lutte på hva en sier.
Veldig bra.
Lege: Cathrine Fossen SkrevetGrundig, hører på hva du sier og er snar til å sende deg til nærmer undersøkelse om det er noe hun er i tvil om.