Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugesund Medisinske Senter
SVÆRT FORNØYD !!
Lege: Brita Luggenes SkrevetSom en eldre mann som har hatt flere fastleger i mitt liv, vi jeg si at Brita er den suverent beste fastlege som jeg har hatt!
Fikk tillit til henne med en gang og hun oppfattes som interessert i meg som pasient.
Lyttende, tok tak i videresending til spesialt(er).
Ser me forventning frem til neste time.
Varm og profesjonell
Lege: Monika Wiese SkrevetMonika Wiese tenker hele mennesket- er profesjonell, kunnskapsrik, reflektert, klok og varm. Hun er effektiv samtidig som en føler seg ivaretatt. Og selv om hun er presset på tid (noe alle leger er), så stiller hun til slutt alltid spørsmålet "var det noe mer du tenkte på?". Anbefaler henne på det varmeste!
Ikke helt fornøyd.
Lege: Eirik Røthing Simonsen SkrevetLegen er forsåvidt flink og har mye kunnskap, men jeg opplevde ikke at jeg følte meg veldig godt ivaretatt de årene jeg hadde denne legen. I hovedsak manglende oppfølging av depresjon og antidepressiva man fortsatt står på etter over 4 år. Som sagt flink lege, men savnet oppfølging og gikk ofte derifra uten at jeg følte at jeg hadde fått den hjelpen jeg trengte. Følte også at resepsjonsdamene kunne høres litt irriterte ut noen ganger, Men somregel veldig hyggelige!
Super fornøyd!
Lege: Brita Luggenes SkrevetKjempe flink lege, flink til og lytte og fikk meg til og føle meg konfortabel og hørt. Brita stråler av godt humør og god energi.
Dette er den første legen jeg faktisk er fornøyd med og ikke gruer meg til og gå til, ettersom alle de andre legene jeg har hatt har vert ganske sære. Følte hun hadde god peiling på de hun holdt på med.
Vis hun ikke har vert på jobb så er også de andre legene som jobber der helt supre! Alltid i gode henner i på haugesund medesinske senter. Alle gangene jeg har ringt inn til lege har jeg fått time samme dag.
Kan anbefale henne til alle andre som er på utkikk til en flink lege!
Dyktig og sympatisk lege
Lege: Sidney Charleton Felecian SkrevetEtter flere mildt sagt merkelige opplevelser hos tidligere fastleger klarte jeg endelig å få plass på listen til Sidney. Som kronisk syk er jeg avhengig av å ha en lege som er tilgjengelig, evner å lytte, er strukturert og kan samarbeide med mine behandlende spesialister. Å finne en slik lege er ikke så enkelt som man kanskje skulle tro, men Sidney Felecian er altså en av dem.
Effektiv timebestilling/kjapp dialog via Helserespons-appen, og helsesekretærene er både ryddige, effektive og hyggelige.