Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugesund Medisinske Senter
Leverer alltid over forventning
Lege: Eirik Røthing Simonsen SkrevetJeg har hatt Dr. Simonsen som fastlege i over 10 år nå. Simonsen er svært imøtekommende, og det har aldri vært vanskelig å snakke med han.
Dyktig!
Lege: Eirik Røthing Simonsen SkrevetVeldig fornøyd med Eirik som fastlege. Han lytter, viser omsorg og tar nødvendige prøver. Han henviser også videre ved behov for det. Opplever alltid at han er tilstede for meg, og gjør det han kan for å hjelpe. Har gått jevnlig til han det siste året og blitt tatt veldig godt vare på! Sjelden forsinkelser. Han stråler godhet og varme og er en veldig behagelig lege å prate med! Føler meg heldig som har fått en så dyktig fastlege.
Full tillitt
Lege: Eirik Røthing Simonsen SkrevetEirik er meget faglig dyktig og skaper raskt tillitt mellom pasient og lege. Jeg har full tiltro til han og har aldri blitt bedre behandlet av noen andre jeg har hatt.
Anbefales!
Beste legen jeg har hatt
Lege: Brita Luggenes SkrevetEr veldig fornøyd med Brita Luggenes. Hun ser meg som pasient, henviser videre ved behov og er virkelig der for meg som pasient.
Brita er god på samtale og har god fagkunnskap.
Hyggelig, lyttende, sympatisk og kunnskapsrik
Lege: Sidney Charleton Felecian SkrevetEr veldig fornøyd med han som fastlege.
Har mye kunnskap, men er også villig til å høre på min mening og min erfaring. Føler meg trygg som pasient.