Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyane Helsehamn
Grundig. Empatisk. Lyttande. Dyktig.
Lege: Marit Helene Aas SkrevetHo har vore familiens fastlege i 20 år. Me har slite med helsa, men vårt vinnar lodd har vore å ha Marit Aas til fastlækjar. Alltid grundig, empatisk, lyttande og dyktig.
Rolig, vennlig, lyttende.
Lege: Vidar Råen SkrevetVidar er en reflektert og trygg lege som tar alle tema på alvor.Har tid til å lytte. Veldig fornøyd!
Bare positivt!
Lege: Marit Helene Aas SkrevetEn empatisk lege som lytter og tar sine pasienter på alvor. Sjekker heller en gang for mye, og følger opp. Er alltid blid, rolig og trygg, og du møtes med respekt. Ringer ang prøvesvar mv. En god lege både for voksne og barn!
Dyktig lege!!
Lege: Vidar Råen SkrevetVidar er dyktig og kunnskapsrik, han henviser videre og følger opp pasientene sine. I tillegg viser han omsorg, er forståelsesfull og tar seg god tid. Kan anbefale Vidar for fastlege, han er den beste legen eg har hatt. Eg får god hjelp av han, og blir alltid møtt med respekt
Han e den beste
Lege: Vidar Råen SkrevetHan er den einaste som lytter. Han er veldig kunnskapsrik, tålmodig og omsorgsfull ovenfor pasientene sine. Anbefales!