Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landås Legesenter AS
Misfornøyd
Lege: Kristine Løwø SkrevetHadde ventet i 40 min da hun kom ut og ropte opp en annen. Jeg hadde da en ny avtale om 35 min og dro for å være sikker på å rekke den.
Måtte betale for konsultasjonen jeg ikke hadde selv om jeg forklarte situasjonen til legesekretæren.
Ikke tilgjengelig
Lege: Kristine Løwø SkrevetDet hjelper ikke om legen er flink om hun ikke er tilgjengelig. Har nå ventettid på 36 dager for å slippe til.
Anbefales
Lege: Mokx Villanueva SkrevetEn veldig hyggelig lege å komme til. Mokx er både flink og lyttende. Hun tar tar deg på alvor og lytter til pasienten. Hun tar seg også god tid når man kommer til konsultasjon.
Veldig nøye med undersøkelser og oppfølging.
Med andre ord en veldig trygg og flink lege som jeg varmt kan anbefales til andre.
Umulig å få time, spar opp til privatklinikk.
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetSelve legen er dyktig og imøtekommende, men har bare fått møtt henne 1 gang ettersom det er umulig å få time. Har måttet benytte privatklinikk 3 ganger fordi det er umulig å få time og hastetime kan man bare glemme. Du bør også forberede deg på 15 minutter i telefonkø. Skal man ha fastlege hos Landås Legesenter vil jeg anbefale å begynne å spare penger for om du noen gang blir syk og trenger hastetime æ vil du måtte punge ut å gå til Aleris
Hyggelig, men litt fjern
Lege: Mokx Villanueva SkrevetMokx er veldig hyggelig og forekommende, men sliter med å få med seg ting, og spør gjerne om ting du akkurat har fortalt, og da gjerne totalt "feil" av hva du har fortalt, noe som ble irriterende i lengden og du er redd for at hun misforstår mye. Du må gjerne si samme ting/svare på det samme 3-4 ganger.
Sier også "ja, ja, mhm" o.l mens du snakker, noe som gjør at du føler at hun ikke får det helt med seg, noe som det ovenfor her bekrefter.
Ellers hyggelig og tilsynelatende grundig. Tar seg tid.