Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landås Legesenter AS
Veldig kompetent og empatisk
Lege: Mokx Villanueva SkrevetJeg og familien har vært der med alt slags problemer og hun har ivaretatt oss veldig godt. Hun har strekt seg lengre enn jeg hadde forventet og hjulpet oss som familie gjennom mange utfordringer, både fysisk og psykisk.
Utrolig dyktig lege
Lege: Sunneva Stokke SkrevetSunneva er en utrolig dyktig lege som alltid tar seg god tid og virker å bry seg veldig om sine pasienter. Hun er kunnskapsrik og en god lytter.
Dette er en lege som tar deg seriøst og tar seg tid
Lege: Kristine Løwø SkrevetHar bare gode opplevelser med Kristine. Hver gang jeg har vært der, så lytter hun og gir gode råd. Hun møter bekymringer og avdramatiserer, samtidig som hun tar deg seriøst på det som bør undersøkes nærmere. Hyggelig og rolig. Anbefaler på det sterkeste!
En trygg og dyktig dame
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetDr Birkeland tar seg tid til å se både deg og ditt perspektiv. Empatisk, kunnskapsrik og raus. At man gjerne må vente litt på venterommet gjør meg ingenting fordi jeg vet at de foran meg også får følelsen av at Dr Birkeland har tid til å forstå deg. Hun er legen til mine to små barn også og tar både de og meg på alvor hvis jeg er bekymret for noe.
Meget fornøyd
Lege: Renate Graue SkrevetBeste fastlege.
Profesjonell ,dyktig, snill, omsorgsfull, åpent, trygt, flink med barn.
Anbefales.