Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landås Legesenter AS
Fantastisk
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetTrygg, lytter alltid og har alltid tid. Tar meg på alvor, henviser vidare og skriver ut informasjon der eg kan lese meir om eg ynskjer det. Hadde aldri bytta hadde det ikkje vore for 3 timar køyring etter flytting blei for langt. Tusen takk, heldig er den som får min plass på di legeliste. Vikaren som er for Anette i år er og svært dyktig og tar ting på alvor.
Flink, følger godt opp
Lege: Agnete Lossius SkrevetGikk gjennom alle medisiner jeg har tatt i mange år da hun ble min fastlege, fant feil og justerte.
Åpen og vennlig for alle nye store og mindre plager.
Empatisk
Lege: Agnete Lossius SkrevetEn ung lege med mye kunnskap. Hun er trygg og god å snakke med, og er åpenbart faglig veldig flink. Landås legesenter er et stort og fint legesenter med hyggelig personale. Anbefales.
Lite ålreit
Lege: Agnete Lossius SkrevetHun var hyggelig og imøtekommende de første fem minuttene og etter det var rullgardina nede. Tok ikke problemene seriøst, hadde dårlig tid og var åpenlyst stresset hver gang jeg besøkte henne. Sikkert god faglig, men dårligere pasientbehandling skal du lete lenge etter.
Varm og forståelsesfull
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetKristin er dyktig, profesjonell og en utmerket fastlege. Hun er varm og ser mennesket.
Hun svarer ekstremt raskt på helsenorge. Nesten så raskt at jeg blir bekymret for om hun i det hele tatt tar seg fri. Jeg har til og med fått svar når jeg har stilt spørsmål på kvelden.
Hun har god kunnskap og forståelse for problemstillinger med barn og voksne. Jeg har sjeldent følt meg så ivaretatt.
Imidlertid er hun populær og har mange pasienter så man må gjerne vente en uke for å få time. Heldigvis har legesenteret akutt-timer man kan få om man ringer inn på morgenen.