Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis
Sykt flink
Lege: Kari Skagseth SkrevetVeldig god kommunikasjon, punktlighet og service. Lett å snakke med. Empatisk, men jordet. Dyktig og kunnskapsrik. Kommer aldri til å bytte lege. Kari, you rock!!
Veldig flink lege.
Lege: Benedicte Djupesland SkrevetBenedicte hører og «ser» meg som pasient. Følger meg veldig godt opp og henviser videre dersom det er nødvendig. Anbefales på det sterkeste.
trygg, kunnskapsrik og avslappet forhold.
Lege: Rolf Arne Løvøy SkrevetAldri stresset situasjon. Legen har alltid tid til å lytte til meg og forklarer hvis jeg ikke helt forstår symptomene mine. Lett å snakke med. Legen forklarer enkelt og greit om virkning og eventuelle bivirkninger av medisiner, og i den forbindelse hva jeg må være oppmerksom på. Også gode råd om kosthold og fysisk aktivitet. Jeg har faktisk ikke noe forslag til eventuelt forbedringspotensialer.
Hyggelig og effektiv
Lege: Kari Skagseth SkrevetHyggelig dame, som tar henvendelser på alvor og gjør nødvendige undersøkelser. Effektivt og greit, veldig fornøyd!
Meget uforutsigbar lege
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetDr. Kroken. har vært fastlege for oss noen år. Man får følelsen at man ikke blir tatt på alvor. Hun er dårlig til å se pasienten. Vi bytter henne ut. Legekontoret er lite tilgjengelig per telefon.