Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegane Voss kommune
Positiv og blid lege!
Lege: Mari Hove Harkjerr SkrevetFantastisk flink og imøtekommende lege. Hun er forståelsesfull og viser interesse for pasienten. Tar problemer på alvor og kommer med alternative løsninger.
Ser deg, hjelpsom og omsorgsfull
Lege: Mari Hove Harkjerr SkrevetFlink lege med god kunnskap, forståelsesfull og tar plagene på alvor. God til å lytte, tar seg tid til deg og svarer godt og nøyaktig på spørsmål man skulle ha. Ordentlig dyktig lege, og kommer aldri til å bytte.
Beste fastlegen eg har hatt
Lege: Åshild Johanne Myklebust SkrevetE heldig å ha hun som legen min. Føler meg som at hun bryr seg virkelig om meg. Noe som er nytt for meg . Lytter og tar seg tid til å høre på meg. (Også nytt for meg) opplever hun som dyktig lege med erfaring tross av en alder på 36 år.
Trygg og lytter til pasienten
Lege: Åshild Johanne Myklebust SkrevetInntrykket av Åshild Myklebust er at hun tar pasientene sine alvorlig, lytter og er forståelsesfull.
Flink og grundig!
Lege: Åshild Johanne Myklebust SkrevetDen beste doktoren eg har vore til. Lyttande, grundig og flink! Det var kort ventetid for å få time, og legen hadde god tid dåeg var på kontoret.