Stryn Helsesenter

Setrevegen 4 6783 Stryn

Siste vurderinger av behandlere ved Stryn Helsesenter

Fantastisk!

Lege: Tore Berg Skrevet

En av de beste og mest empatiske legene jeg har hatt. Lytter og tar pasienten på alvor. Flink å utrede og sende videre til spesialist.

Oprofessionell

Lege: Mhd Maher Persson Skrevet

Lyssnar inte på patienten, gapskrattar istället när man försöker förklara sitt ärende.
Kopierar sjukintyget som skrivits av annan läkare månaden innan trots att problemet var att försäkringskassan inte ansåg det vara utförligt nog.
Så sammanfattningsvis....arrogant och lat, borde inte få jobba med människor.

Dyktig lege

Lege: Per Bruhn-Henriksen Skrevet

En lege som virkelig tar pasienten på alvor. Spør, lytter og sjekker heller en gang for mye enn en gang for lite, og henviser videre ved behov. Samtidig er han lun, rutinert, trygg og sympatisk. Føler alltid at han tar seg god tid og virkelig vil finne en løsning. Anbefales!

Dyktig lege

Lege: Per Bruhn-Henriksen Skrevet

Han er en særdeles flink og trivelig lege. Utrolig kjemi med både barn og eldre. Liker han godt og flink til å følge opp.

lite hjelpsom

Lege: Mhd Maher Persson Skrevet

mins motakelige legen eg har vært borti. satt berre og såg inni dataskjermen og momla for seg sjøl. skreiv ut svake smertestilande, istede for og sende meg vidare te spesialist. va in 10 ganga på 2 måna og måtte teslutt bytte lege for og komme vidare i systemet. fekk og frekke svar som" e du klar over kor masse det kosta" når eg prøvde og få MR. skulle te tider trudd at det va han som måtte betalte for behandlnga mi.. føte meg som ei plage når eg va inn te han og synes det synd at sleke som han kan være lege.. Men det e mitt syn, så får nesten andre vurdere han sjøl....