Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legetjenesten i Kvæfjord
Fornøyd
Lege: Inger Alvilde Ingemann SkrevetHun er en god lege for meg. Kjemien stemmer og jeg føler hun tar vare på meg og viser meg helheten. Hun tar seg tid når det trenges og for meg har det vært en viktig faktor for å oppleve trygghet. En travel dame som ikke har mistet gleden og gnisten ved det å være primærlege. Tommelen opp!
Fastlege for livet!
Lege: Inger Alvilde Ingemann SkrevetEn lege som møter deg med empati, forståelse og interesse i deg som person. Hun viser god fagkunnskap og har en imøtekommende personlighet. Dette gir tillit og du jeg føler hun er der for å hjelpe deg.
Hun tar seg tid til deg, lytter (!), spør og tar dine tanker og meninger alvorlig, og viser selv faglig dyktighet ved egne innspill og vurderinger.
En meget hyggelig og dyktig lege! - En lege for livet :-)
Flink,dyktig og forståelsfull
Lege: Inger Alvilde Ingemann SkrevetEn dyktig lege,lett å prate med,tar deg alvorlig. Lett å få time hos,undersøker deg grundig og gir deg tid.
Liten forståelse når det gjelder psykisk sykdom
Lege: Inger Alvilde Ingemann SkrevetMeget usympatisk og er en svært dårlig lytter. Man føler at legen har en ovenfra og ned holdning mot folk som sliter med psykosomatiske lidelser
og traumer etc. Føler ikke at man blir tatt på alvor. Veldig kjedelig å sitte igjen med en følelse av avmakt frustrasjon når man ikke får den hjelpen man trenger.
Pga av dette og hennes strenge holdning til å skrive ut enkelte medisiner man sårt trenger for å komme seg ut fra ei tung knipe så får man tilbud om å få resept på medisiner som gjør en nærmest handlings lammet og blir sengeliggende flere dager. Er det slik man skal behandle personer i 60 årene da både helsa også begynner å skrante.
Jeg blir å skifte fastlege så snart noen blir ledig, for jeg trenger en lege som viser forståelse og ikke minst lytter på hva en gammel "uerfaren" person har å fortelle. Det er vel en grunn til at det kun er hun som er den eneste ledige legen akkurat nå.
Super hjelp!
Lege: Inger Alvilde Ingemann SkrevetEn meget behagelig lege. Hun tok seg tid til å lytte, og stilte adekvate spørsmål. Jeg var der for tre forskjellige ting, og jeg foreslo at en av tingene det gjaldt, kunne jeg ta med fastlegen min (som har permisjon). Men da sa Inger, at dette hadde hun vært borti før, og fikset og ordnet. Jeg fikk skikkelig tillit til henne. Og normalt kvier jeg meg veldig for å åpne meg om mine ting... Anbefaler henne 100%!