Målselv Legetjeneste

Fagerlidal 397 9325 Bardufoss

Siste vurderinger av behandlere ved Målselv Legetjeneste

dyktig

Lege: Tormod Gangsei Skrevet

har hatt Tormod som fastlege i 1år. fantastisk lege. tar tak i tingene umiddelbart, slik som sykehusvalg/venteliste, rett type medisiner. lett å prate med, humoristisk

En meget flink lege

Lege: Nina Kjær Brones Skrevet

En lege som gjør sitt aller beste for pasienten. Trivelig, og med godt humør. Tar tak i problemene med en gang. Opptrer ryddig og omsorgsfullt.

Beste Legen

Lege: Tormod Gangsei Skrevet

Må bare få skryte av denne fyren! Jeg er selv mann og har gjennom mange år hatt det vanskelig for å ta opp personlige problemer, fysisk, psykisk og intimt. Men denne karen er altså noe helt fantastisk. Så avbalansert og behagelig lege som han skal man leite lenge etter, Får meg til å slappe helt av og ingenting er ett problem lengre sålenge jeg får ha Tormod til min lege.

Den beste i området!

Lege: Nina Kjær Brones Skrevet

Tar seg utrolig god tid, til tross for Evt forsinkelser. Tar pasienten på alvor, en god lytter. Veldig flink med barn og følger opp saker. Har vært en utrulig god lege for min familie. Anbefales sterkt!
Om det haster får man raskt time, hun har tilogmed tatt oss innimellom andre når det har vært nødvendig mtp situasjonen. Ringer alltid opp om vi har prøvd å få tak i henne.

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Tormod Gangsei Skrevet

Ingenting annet å si enn HELT SUPER!!!! Alle leger måtte vært som han!