Lurøy Legekontor

Onøyveien 14 8766 Lurøy

Siste vurderinger av behandlere ved Lurøy Legekontor

God opplevelse

Lege: Kine Lynum Skrevet

En gang fastlegen min ikke hadde ledig tid, og det hastet med problemstillingen, fikk jeg denne legen. Jeg hater virkelig den situasjonen når du ikke kan gå til din faste og vante lege, for da kan du få hummer og kanari. Men det var heldigvis ikke tilfellet her. Jeg opplevde absolutt at hun tok meg på alvor, og skrev ut medisiner som hadde god effekt. Ettersom problemet måtte følges opp, var jeg tilbake to ganger, og da opplevde jeg også at hun virkelig var opptatt av å være nøye og grundig. Hun ga seg liksom ikke før jeg var helt frisk. Og det synes jeg var veldig positivt. Hadde følt meg helt trygg om jeg havnet hos henne igjen, og kunne sikkert hatt henne som fastlege.

God balase mellom profesjonalitet og medfølelse

Lege: Kine Lynum Skrevet

Kine er alltid imøtekommende, tar seg god tid til å lytte, og følger opp med spørsmål knyttet til det jeg som pasient forteller. Hun tar meg alltid på alvor og jeg opplever at hun har tillit til meg som pasient og det skaper tilit til henne også. Jeg føler meg aldri ukomfortabel hos henne da hun er svært profesjonell, og hun har en varme ved seg som vitner om at hun har omsorg for pasientene sine også. Veldig glad for at jeg har henne som fastlege!

Hyggelig studentlege

Lege: Kine Lynum Skrevet

Vet ikke hvor de negative kommentarene kommer fra. Lynum både smiler og er hyggelig. Aldri sett ho sur.
Samtidig er det lett for meg å snakke med henne om private ting uten å være flau. Behandler meg profesjonelt og jeg vil ikke bytte fastlege.

Strålende lege

Lege: Kine Lynum Skrevet

Hun var profesjonell og hyggelig, og vi kunne snakke nøkternt og pragmatisk om alle problemene jeg hadde, og få løst det fint og enkelt. Kommer til å savne å ha henne som lege!

nei takk.

Lege: Kine Lynum Skrevet

Denne legen skulle kanskje ha hatt mer selvinnsikt og funnet et yrke der hun slipper å snakke med mennesker,for det er noe hun ikke mestrer.Innbyr på ingen måte til tillitt og å åpne seg for henne,virker som hun er mest opptatt av å holde deg på en viss avstand.Har en holdning som vitner om at hun er den som tror "hun vet best".
Ville ikke valgt denne legen,det er mange andre flinke der ute med et innbydende vesen og et menneskelig snev over seg.