Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS
Fantastisk fastlege!
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetWenche har vært min fastlege i nesten 7 år, og det finnes ingen som er maken. Hun er en fastlege du kan stole på, hun er omsorgsfull og hun stiller opp for sine pasienter. Pleier å anbefaler henne til alle som er ute etter ny fastlege!
Den beste legen jeg har vært borti :)
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetFor en lege!! Hun er ikke bare ekstremt kunnskapsrik, men også fantastisk empatisk og forståelsesfull. Hun er en god lytter, hun ser deg, hun bryr seg om deg og du føler deg trygg når du er der, uavhengig av årsak. Hun har betydd veldig mye for meg gjennom noen tøffe år, nærmest vært sikkerhetsnettet mitt. Det er så trygt og godt å ha en plass å gå og noen å snakke med når verden blir for vanskelig å takle på egen hand. Det finnes ikke ord for uttrykke hvor takknemlig jeg er for all hjelp og støtte jeg har fått fra Wenche. Hun fortjener en medalje.
Kald og usympatisk
Lege: Ingrid Schjelderup Berntsen SkrevetHadde det vært intervju av potensielle studenter ved opptak til medisinstudiet for å vurdere egnethet (på lik linje med hva som gjøres for å komme inn på politihøyskolen), hadde nok ikke Ingrid vært lege. Hun er kald og usympatisk, og ikke flik med mennesker. Følte meg enda værre da jeg kom ut fra legekontoret etter en time hos henne.
Andreas må være prototypen på en allmennmedisiner og fastlage
Lege: Andreas Sletten SkrevetHan virker interessert i faget sitt og opriktig interessert i å hjelpe meg som pasient. Har er rolig og tydelig når han snakker med meg som pasient. Han handler også fort og grundig når det trengs. M.a.o. en skikkelig oppdatert fastlege som det er all grunn å ha full tillit til.
Ser mennesket
Lege: Andreas Sletten SkrevetOpplever at Sletten ser hele mennesket, og ikke bare min overvekt. Har fått hjelp til både psykiske og fysiske plager, og opplever han som trygg og flink. Minus kan være at han kan oppleves litt bisk, og at det ofte er lang ventetid på time.