Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS
En empatisk lege
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetHvis du er på utkikk etter en lege som forstår deg og viser medmenneskelighet, er Wenche den rette. En mer empatisk, trivelig og kunnskapsrik lege skal du lete lenge etter. Går alltid med et smil om munnen fra kontoret hennes etter timen.
Den besterke fastlegen!!
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetHun hører alltid på det jeg har å si, og er veldig forståelsesfull, og jeg føler at jeg blir tatt på alvor! Beste fastlegen ever.
Beste legen, vanskelig å få tak i
Lege: Mikal Samuel Tønsaas SkrevetBeste legen jeg har hatt. Tar meg seriøst og hører på det jeg forteller. Kommer med flere typer løsninger på problemer, og yter knallgod service. Vanskelig å få tak i. Ønsker ikke snakke med pasienter på telefon. Ble vanskelig når jeg trengte ø-hjelp, men ikke fikk dette pga dette.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Ingrid Schjelderup Berntsen SkrevetFantastisk flott lege! Lyttende, empatisk og realitetsorientert. Beste legen jeg noensinne har hatt.
Dyktig
Lege: Mikal Samuel Tønsaas SkrevetVeldig imøtekommende og hyggelig lege, samtidig som at han innehaver mye kunnskap.
Lytter først, kommer med presise svar etterpå.