Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS
En fantastisk lege
Lege: Jonas Lian SkrevetJonas Lian er en lege som vurdere mann som en hel person, ikke bare de symptomer mann beskriver. Han høre hva du sier og tar deg på alvor. Han ser ut til alltid har tid til å finne beste løsning. Han hjalpt meg gjenom mange stor og små problemer.
Anbefaler han i det høyeste grad.
Takknemlig
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetLyttende og forståelsesfull. Følte at jeg fikk den oppfølgingen jeg trengte i en vanskelig periode i mitt liv.
Trivelig, ung mann
Lege: Jonas Lian SkrevetJonas Lian gir inntrykk å ha god tid til pasienten. Det er ikke noe stress, og han forsøker ikke å gjøre seg fort ferdig. Han er flink til å lytte og virker kunnskapsrik. Til å være så ung, i forhold til meg - føler jeg meg trygg på at han kan jobben sin.
HERLIG lege!
Lege: Ingrid Schjelderup Berntsen SkrevetHar vært inne hos vikar en gang, og kom nå inn til henne. Utrolig imøtekommende og forståelsesfull. Hadde satt seg inn i legehistorikken min, var tydelig og interessert. Hadde god tid, til tross for at det var drop-in time.
Vil absolutt anbefale denne legen!
Mest sympatiske legen jeg har gått til
Lege: Ingrid Schjelderup Berntsen SkrevetMitt førsteinntrykk av Ingrid er bare positivt.
Var på drop in-time og tenkte kanskje at legen ville bruke minst mulig tid pga dette.
Hun brukte derimot lang tid, var grundig og forklarte det meste slik at jeg slapp å sitte igjen med masse spørsmål når jeg gikk ut derifra.
I tillegg var hun veldig imøtekommende og lyttet til hva jeg hadde å si.
Vil sterkt anbefale denne legen!