Nordlyslegene AS

Stortorget 4 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS

Anbefales

Lege: Mikal Samuel Tønsaas Skrevet

Faglig dyktig, lyttende, engasjert og sympatisk - har bare godt å si om ham. Kan ikke tenke meg noe jeg ikke kan snakket med ham om, har full tillit. Opplever ham oppriktig interessert i meg som pasient, kan anbefale ham på det varmeste. Synd man må forsere til dels ufine og distré legesekretærer ved legebesøk.

Flott dame

Lege: Wenche Strindberg Langeid Skrevet

Legen er god til å lytte, hun tar seg tid til å hjelpe og jeg sitter alltid igjen med en følelse av at hun "ser meg" som pasient. Hun er blid og kunnskapsrik, god på å forklare, jordnær, forståelsesfull og hvis det er noe hun ikke vet så henter hun inn informasjon eller henviser videre. Hun har en evne til å få meg til å føle (og dette er viktig) meg frisk og fin, selv om jeg følte meg dårlig når jeg kom inn. Jeg vil aldri bytte!!

Gjennomført dårlig lege

Lege: Andreas Sletten Skrevet

Hører ikke etter, virker ikke som han bryr seg om pasienter. Har en "jeg er bedre enn deg"-holdning. Sjelden tilstede, alltid langt bak ruta, så man blir sittende på venterommet i opptil en time. Utrolig lang ventetid for å få time og lite tilgjengelig ellers - ikke mulig å få til en telefonsamtale. Ingen humor og dermed ingen kontakt. Virker som han hater jobben sin. Men! handlekraftig.

Utilgjengelig

Lege: Wenche Strindberg Langeid Skrevet

Byttet fra henne fordi jeg måtte kjempe for å få time. På tross av alvorlig sykdom. Jeg håper de blir mer oppmerksomme på alvorlig sykdom når de vurderer ventetid!

Veldig flink lege!

Lege: Mikal Samuel Tønsaas Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Mikal Tønsaas. Føler ikke jeg er til "bry" for legen når jeg er der og han virker til å ta meg (og min mann som også bruker han) på alvor. Jeg har ved noen akutt/ferietilfeller også vært innom andre leger ved samme legekontor og har vært veldig fornøyde med de også (Kristine og Ville tor jeg det var..?). Ellers er de i resepsjonen relativt gretne så det er ikke så koselig å ringe dit. Har brukt timebestilling på nett men det funker bare hvis time man får tilbud om passer