Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS
Dn beste lægen!
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetBeste legen ever!! Vet ka ho driv me, lytte å forstår..
Ryddig og dyktig lege
Lege: Andreas Sletten SkrevetHar vært min fastlege siste halvannet år og jeg er veldig fornøyd. Jeg føler han tar mine problemer alvorlig. Finner gode løsninger. Hyggelig å prate med. Alt i alt en lege jeg er meget fornøyd med.
Anbefales
Lege: Mikal Samuel Tønsaas SkrevetFaglig dyktig, lyttende, engasjert og sympatisk - har bare godt å si om ham. Kan ikke tenke meg noe jeg ikke kan snakket med ham om, har full tillit. Opplever ham oppriktig interessert i meg som pasient, kan anbefale ham på det varmeste. Synd man må forsere til dels ufine og distré legesekretærer ved legebesøk.
Flott dame
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetLegen er god til å lytte, hun tar seg tid til å hjelpe og jeg sitter alltid igjen med en følelse av at hun "ser meg" som pasient. Hun er blid og kunnskapsrik, god på å forklare, jordnær, forståelsesfull og hvis det er noe hun ikke vet så henter hun inn informasjon eller henviser videre. Hun har en evne til å få meg til å føle (og dette er viktig) meg frisk og fin, selv om jeg følte meg dårlig når jeg kom inn. Jeg vil aldri bytte!!
Gjennomført dårlig lege
Lege: Andreas Sletten SkrevetHører ikke etter, virker ikke som han bryr seg om pasienter. Har en "jeg er bedre enn deg"-holdning. Sjelden tilstede, alltid langt bak ruta, så man blir sittende på venterommet i opptil en time. Utrolig lang ventetid for å få time og lite tilgjengelig ellers - ikke mulig å få til en telefonsamtale. Ingen humor og dermed ingen kontakt. Virker som han hater jobben sin. Men! handlekraftig.