Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlyslegene AS
Tar seg tid
Lege: Andreas Sletten SkrevetHan tåler flere problemstillinger samtidig, og setter i for liten grad grenser der det trengs for både mitt og det som kommer inn via telefonen i løpet av konsultasjonen. Jeg har flere ganger sittet igjen med inntrykket av å ikke vite hva vi har blitt enige om, og hva jeg kan forvente meg videre. Kommunikasjonen med annet personell ved kontoret har flere ganger vært vanskelig hva gjelder tilgjengelighet, serviceinnstilling, hjelpsomhet og ryddighet.
En lege som lytter
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetFantastisk lege som tar seg tid til deg. Stresser ikke med å få deg ut av døren og viser enormt med sympati. Nesten så man ønsker å gå til henne å prate selv om det ikke er noe galt ;)
En svært god lege.
Lege: Mikal Samuel Tønsaas SkrevetBehagelig å prate med. kan anbefales for de med angst m.m. Han tar deg seriøst.
Beste legen
Lege: Wenche Strindberg Langeid SkrevetHelt fantastisk, e ho. Har aldri vært hos en lege som tar sæ så god tid t å lytte å ikkje minst t å finne ei løsning på dine problem. Ho tar mæ alvorlig.
HELT FANTASTISK :)
Lege: Mikal Samuel Tønsaas SkrevetHar hatt Mikal som fastlege nå i ca 7 år, er utrolig fornøyd!
Han hjelper alltid så godt han kan, han tar seg god tid og han lytter.
Kunne ikke vært mer fornøyd!
Får virkelig intrykket av at han ser meg som person og han tar meg seriøst, også når symptomene ikke er synlige, føler jeg meg trodd og tatt på allvor. Dette har i mitt tilfelle hatt stor betydning.
Hos andre leger har det virket som om de bare fortest mulig vil finne en løsning på "problemet" så de kan bli ferdig men Mikal tar seg virkelig tid til å finne ut hvor problemet egentlig ligger.
Anbefaler han alltid til de jeg kjenner som har behov for ny fastlege.
Han bør ligge øverst på listen i Tromsø, har opp igjennom årene vært hos mange leger men han er helt klart den beste!
Håper jeg får fortsette å ha Mikal som lege i årene frammover!