Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nitelva Helsesenter
Hyggelig og en god lytter
Lege: Jon-Michael Knutsen SkrevetNylig byttet fastlege til Jon-Michael, han virker profesjonell og tar deg på alvor, er en god lytter. Veldig fornøyd hittil
En flink lege
Lege: Jon-Michael Knutsen SkrevetNylig byttet til Knutsen.
Personlig er jeg ikke ofre hos legen, men strålende fornøyd med byttet. Flink, hyggelig og lytter til deg som pasient.
Veldig fornøyd!
Lege: Silje Helene Waaler Aslaksen SkrevetVeldig fornøyd med Silje. Føler hun tar meg på alvor og hører på det jeg har å si. Eneste som trekker ned er at jeg må vente ca. 6 uker på ledig time.
God på sammensatte- og kroniske plager
Lege: Kristin Undheim SkrevetSom pasient med lavstatus- og lite forståtte sykdommer er det vanskelig å få god hjelp. Legebytte kan være skummelt, men Dr.Kristin anbefales!
Problemstillinger blir ikke bagatellisert og mistrodd. Her holdes oversikten over helheten og engasjementet ivaretar framdriften. I et spesialisert helsevesen er det alfa omega med en fastlege som ser sammenhenger, da plager ofte deles opp i enkelt problem som følges opp hver for seg.
Dr.Kristin snakker åpent, er imøtekommende, men sier også i fra og forklarer hvorfor noe ikke kan gjøres.
Det kan dog ta litt tid å få svar på prøver. Men alt i alt en klar anbefaling for deg som trenger hjelp med mer en crp-test hvert 5.år.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jon-Michael Knutsen SkrevetAnbefaler Jon-Michael Knutsen på det varmeste. Fikk time på dagen og ble ropt inn til nøyaktig tid. Dyktig lege som lytter til problemene man har og kommer med en god behandling og en forklaring på videre oppfølging om første behandling ikke fungerer. Han spurte også om det var noen flere plager/noe annet han kunne hjelpe meg med da det var mer tid til overs. Han er en god lytter og tar deg på alvor. Man kjenner seg trygg og godt tatt vare på. Utrolig fornøyd!