Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vadmyra Legekontor
Tillitsfull, Behagelig, har tid til deg.
Lege: Alan Douglas Valenzuela Torres SkrevetIngen ventetid på venterommet. Legen er tilstede for deg. Lytter og kommer med profesjonelle tilbakemeldinger. Jeg føler at jeg blir godt ivaretatt både av legen selv og personale. Jeg bruker helserespons appen ved bestilling av time og fornyelse av resepter. Fungerer utmerket.
Hyggelig og flink
Lege: Mohamed Hamid M Mohsen Fougou SkrevetVikarlegen virker flink og hyggelig. MEN svært vanskelig å bestille time/resept gjennom tlf. Har ringt mer en 10 ganger og bli ikke ringt tilbake. Dårlig service fra sekretær!
Dyktig, Profesjonell, Anbefales til kvinner
Lege: Mohamed Hamid M Mohsen Fougou SkrevetJeg har nå vært hos vikar legen Dr. Antonia Peiris 4 ganger. Hun tar meg vel i mot hver gang, hører på hva jeg sier og har en bra forståelse av pasient sine bekymringer. Hun har vært veldig flink til å følge opp også.
For en ung dame så er hun veldig dyktig og profesjonell og som en kvinne, føler jeg meg veldig trygg hos henne.
Jeg er svært fornøyd med hun og håper hun blir her lenge.
Hører ikke etter
Lege: Alan Douglas Valenzuela Torres SkrevetDet hjelper lite dersom en lege er "kjekk og kunnskspsrik" dersom legen hele tiden avbryter pasienten, og pasienten aldri får snakket ferdig.
God lege, rask timebestilling
Lege: Alan Douglas Valenzuela Torres SkrevetAlan Torres er en dyktig lege. Han er flink til å lytte. Han er alltid smilende og blid. Jeg er fornøyd med han som fastlege. Rask og enkel timebestilling. Anbefales på det sterkeste