Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høybråten Legekontor
1 Stjerne
Lege: Sheikh Asim Ahmad SkrevetVirker ikke så interessert, vil bli ferdig fortest mulig. Spør heller ikke om det er noe annet hvis det er mer tid til overs.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Gry Elin Tøfte-Furu SkrevetTilgjengelig og profesjonell. Svarer på dagen vis e-konsultasjon. Tøfte-Furu bruker tid og er åpen og tillitsfull å prate med. Anbefales på det sterkeste!
Service veldig fornøyd med Dissen
Lege: Knut Dissen SkrevetDissen er omgjengelig mye går på sms, så enkelt. Han ordner alt vi ber om. Hatt han i 15 år. Føler vi kjenner hverandre så kan snakke med han om alt. Stoler på Dissen han er en dyktig lege.
Verdens beste fastlege.
Lege: Knut Dissen SkrevetHar gått til Knut i flere år nå. Han er en lege som lytter til deg, er forståelsesfull, kommer med gode anbefalinger. Han er lett å kommunisere med, og et meget behagelig vesen å komme til de gangene man behøver dette. Det er sjelden jeg har opplevd en fastlege som er like interessert i å lytte på hva som feiler deg, uansett hva det er. Knut får terningkast seks hos meg, og kan varmt anbefale han til alle.
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Hasib Hussain Shah SkrevetHasib er en flott fastlege, tar seg tid til pasientene, sørger for at man alltid føler seg godt ivaretatt, og er supert med barn. Meget godt fornøyd med ham!