Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flaktveit legesenter DA
Flink og veldig lydhör.
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetHun er tydelig, trygg og veldig lydhör💗Kunne ikke fått en bedre lege.😁 Min opplevelse når jeg er inne hos henne, er at hun tar seg tid til meg når jeg er der, hun er forståelsesfull med ting jeg tar opp og veldig lydhör.
Ble virkelig hørt
Lege: Lars Haga Bringeland SkrevetVar hos han for første for en liten stund siden. Følte at jeg ble tatt veldig seriøst og at jeg ble hørt. Første legen jeg har hatt som jeg har følt at har hørt meg. Virkelig god lege!
Aldri igjen
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetEn krass lege som ikke hører på det som pasienten forteller. Gjør opp sine egne meninger, og da har man ingenting man skulle ha sagt. Anbefales absolutt ikke.
Trygg, tålmodig, og ivaretakende
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetJeg har aldri følt meg så avslappet å komfortabel med en lege før som jeg gjør med Sangeetha. Hun får meg til å føle at jeg er viktig og at hun virkelig bryr seg og vil hjelpe.
Ser pasienten
Lege: Håkon Gytre SkrevetH. Gytre er genuint opptatt av pasienten. Der andre ser mer i pcskjerm ser Gytre på pasienten. Lytter og er tilstede.