Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flaktveit legesenter DA
Ikke flink.
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetHun så meg ikke som pasient. Hun lyttet ikke til meg. Fikk ikke hjelp med spiseforstyrrelse og angst.
Kompetent og tillitsvekkende
Lege: Carina Vathne Lervik SkrevetJeg fikk tildelt Carina som lege, da min gamle gikk av med pensjon. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun er dyktig, grundig, lytter til deg, tar deg på alvor, og viser akkurat passelig med empati. Jeg er veldig fornøyd med henne, og kommer ikke til å bytte.
Strålende
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetFullt på høyde med sin forgjenger. Lytter, kommer med råd. Tar seg god tid. Man føler aldri at man blir kastet ut av døren før man er ferdig
Flink lege, lang ventetid
Lege: Sangeetha Martinsen SkrevetJeg ser meg nødt til å bytte fastlege, ikke på grunn av Sangeetha (som er en flink lege), men pga Flaktveit Legesenter. Ventetiden er svært lang, 1-3mnd for konsultasjon hos fastlege. Svært vanskelig å komme gjennom på telefon for hastetimer(30 min +), da er det ofte ikke flere hastetimer ledig når en først kommer gjennom. Ikke forsvarlig å ha fastlege ved dette legesenteret
Utrolig dyktig lege
Lege: Håkon Gytre SkrevetDyktig lege med god kunnskap.
Han er god på det faglige og er svært empatisk og hyggelig. Anbefales på det sterkeste.