Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flaktveit legesenter DA
super flink lege
Lege: Carina Vathne Lervik SkrevetHun er den beste legen jeg har vært hos noen gang .jeg føler meg trygg og får oppfølging.jeg anbefaler henne på det sterkeste
En behagelig og flink Dr
Lege: Odd Lauvskard SkrevetJeg har alltid følt at jeg har vært i gode hender hos ham. Han finner raskt svar og bekymringer fordufter. Annet blir selvfølgelig henvist til spesialist.
Absolutt å anbefale!
Bestilling er raskest på nett og antall dager for time avhenger av hva problemet er.
Flink, kunnskapsrik, lyttende
Lege: Odd Lauvskard SkrevetHar fått kjempegod hjelp i forbindelse med kronisk sykdom. Interesert og følger opp. Tar pasienten på alvor!
En lege som tar min helse på alvor.
Lege: Odd Lauvskard SkrevetJeg har vært pasient hos Odd Lauvskard siden tidlig på 90-tallet. Det har aldri falt meg inn å skifte til en annen lege. Jeg opplever ham som både empatisk og sympatisk.Han tar seg tid til å lytte,- ser pasienten som et helt menneske, ikke bare som en arm eller en fot. Han gjør så grundige undersøkelser som mulig for en allmennpraktiker. Når det har vært nødvendig har han henvist meg til spesialist, noe som er betryggende.Jeg er godt fornøyd med den oppfølgingen han gir i etterkant av spesielle sykdomstilfeller og besøk hos spesialist.
Om nødvendig har jeg fått time på dagen.
Meget sympatisk
Lege: Odd Lauvskard SkrevetOdd har vært min fastlege siden 2008. Sympatisk og ta tid til å lytte. Har vært flink å gi råd og leder meg gjennom sykdomsforløpet.