Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Loddefjord Legesenter
Trygg og dyktig
Lege: Hanne Langseth Næss SkrevetEn trygg og dyktig fastlege. Føler meg alltid lyttet til, ivaretatt og tatt på alvor. Føler meg helt trygg med henne som lege for meg og mine barn. Svarer raskt på e-konsultasjon.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hanne Langseth Næss SkrevetTrygg og god lege. Masse kunnskap, og undersøker/henviser videre dersom det er noe hun ikke er så sikker på. Tar pasientene på alvor, og ser personen og ikke bare sykdommen.
Imøtekommende og rolig.
Rask på tilbakemelding på e konsultasjon.
Nedlatende
Lege: Lina Kristin Welle-Nilsen SkrevetLite vant til voksne pasienter med kvalifiserte meninger om egen helse. Fikk ikke svar på spørsmål om ting jeg mener var av kritisk betydning.
Tja
Lege: Shashi Vedå Royala SkrevetDet må være lov å stusse på en fastlege som går ut i et halvt års permisjon uten forvarsel, og uten mulighet for pasientene til å forholde seg til en fast vikar. Eller kommunisere digitalt med legekontoret når det er informasjon, både om kronisk sykdom og tilkommet, som leveres best på den måten.
3 ukers ventetid på en tilfeldig vikar oppleves heller ikke bra, i den situasjonen.
Veldig fornøyd
Lege: Torhild Elisabeth Urø SkrevetVennlig mottagelse og god undersøkelse av mine plager i føtter,rygg og skuldrer samt videre behandling og oppfølgning.