Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvinesdal Legesenter
empatisk, faglig dyktig lege
Lege: Dag Torgeir Tollaksen SkrevetHan er en ekstremt dyktig lege som er både empatisk og "down to earth" Han er ufattelig lett å prate med og han er ekstremt faglig dyktig! Han sitter ikke på sin høye hest og ser ned på folk, slik mange legger desverre gjør! Han opptatt av å høre på pasienten samtidig som han ikke er redd for å si ifra hvis han må.
En av de mest fantastiske legene jeg har møtt!
Ikke erfering
Lege: Dag Torgeir Tollaksen SkrevetHan hører ikke på pasientene hva de har å si og tar de ikke på alvor. Får ikke noe særlig tilgitt til han. Føler ikke han har nok erfaring til og være en fast lege.
Godt fornøyd!
Lege: Dag Torgeir Tollaksen SkrevetSeriøs, effektiv og kunnskapsrik lege. Han har kort ventetid, og jeg må si at han virkelig bryr seg. Han følger meg opp på en måte som ingen andre leger jeg har gått til har gjort.
God oppfølging og faglig dyktig
Lege: Siri Mygland SkrevetSiri har vært familiens fastlege de siste 20 årene. Hun er veldig hyggelig og imøtekommende. Er det viktig, tar hun om så kontakt på kveldstid om hun ikke rekker det i kontortiden. Det er en veldig trygghet å ha en så dyktig lege når det virkelig gjelder... det har vi erfart flere ganger. Det er vel derfor hun har det travelt!
Svært kundevennlig
Lege: Marcus Gürgen SkrevetGurgen tar godt i mot meg og har god tid til meg.Han lytter og virker svært faglig dyktig. Han følger opp avtaler og er god til å informere.Utfordringen er at han har en svært høy vanskelighetsgrad mht tilgjengelighet. Ved bedre tilgjengelighet er han den perfekte fastlege.