Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landsbylegen i Randaberg
Kjempe fornøyd
Lege: Christer Rosenberg SkrevetHar hatt Christer siden han var nyutdannet, og er kjempe fornøyd! Han er alltid behjelpelig og tar seg god tid til meg.
Han er som oftes på tiden, og har aldri ventet i 30min etter min time, noe som jeg gjorde hos min gamle lege!
Lite villig til å hjelpe
Lege: Christer Rosenberg SkrevetHan var lite villig til å finne løsning på mine helseproblemer. Etter et halvår byttet jeg til en annen lege. Christer er en veldig hyggelig mann, men det hjalp lite når jeg ikke fikk riktig behandling.
utrolig bra lege
Lege: Christer Rosenberg SkrevetJeg er så takknemlig og heldig å få være pasient hos dr. Rosenberg. Han er lyttende, forståelsesfull og grundig i sitt arbeide. Tar seg god tid og viser varme og forståelse for meg og mitt problem. Jeg kan varmt anbefale dr. Rosenberg til andre pasienter.
Fornøyd!
Lege: Sidsel Kristin Kolnes Eidsnes SkrevetUtrolig fornøyd med valget av fastlege, fikk anbefalt av et familiemedlem. Kunne ikke vært mer fornøyd. En lege som står på og ønsker å hjelpe!
Fantastisk lege
Lege: Sidsel Kristin Kolnes Eidsnes SkrevetSidsel er en fantastisk lege som eg har hatt i over 10 år. Hun ser meg og en merker at forslag til løsning alltid kommer fra et genuint ønske om å gjøre det beste for akkurat deg. Eg har flyttet fra Randaberg men reisen er vel verdt det for å beholde en slik kvalitetslege.